Mezitlide Kadın Üretici Pazarı Projesinin 4Üncü Yılı Kutlandı

Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Üretici Pazarı Projesinin 4üncü yılı, düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Mezitlide Kadın Üretici Pazarı Projesinin 4Üncü Yılı Kutlandı
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 16:55
Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Üretici Pazarı Projesinin 4üncü yılı, düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Kıyafetten, takıya, süs eşyasından, doğal yiyeceklere kadar zengin ürün çeşidiyle, kurulduğu günden bu yana tüm gözleri üzerine çeken üretici pazarı, Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Orkestrası ve Halk Oyunları ekibinin müzik ve dansları eşliğinde kutlandı. Kutlama sırasında pazar alanını gezen ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, üretici kadınlarının çocuklarıyla bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Üretici kadınlar ise şans getirmesi isteğiyle ‘Dilek Çiçeği ve üzerinde Kadın Üretici Pazarının 4. yılı ibarelerinin olduğu tabak plaket armağan etti.

Erkeklerin yapamadığını sizler yapacaksınız
Hayata geçirilen projelerden en önemlisinin Kadın Üretici Pazarı olduğunu ifade eden Tarhan Bugün çok mutluyum. Bu mutluluğumun sebebini, siz üretici kadınlar çok iyi biliyor. Üretici pazarımızdaki kadınlar arasında araba ve konut sahibi olanınız var. Daha geçtiğimiz hafta bir kadınımız daha arabasını aldı ve önünde birlikte fotoğraf çektirdik. Çocuklarını okutarak, ailesine destek olanlarınız bulunuyor. Sizlerin bu mutluluğunu görünce daha çok mutlu oluyor ve duygulanıyorum. Kadınlar olmazsa, demokrasi olmuyor. Demokrasinin başlangıç noktası ailelerdir. Kadınlar birlik olsa yer yerinden oynar. Sizler aile içerisinde ekonomik özgürlüğünüzü kazanarak, söz sahibi oldunuz. Kadın Üretici Pazarlarımızın sayısı 10a yaklaştı. Bu başarımızı Mezitliden tüm Türkiyeye gösteriyoruz. Kadınlar isterse neler yapabiliyormuş bunu herkes Mezitliden gördü. Erkeklerin yapamadığını sizler yapacaksınız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık