Mezitli Belediyesi Su Dünyasının Özel Konukları

Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi bünyesinde eğitim alan engelli gençler, Mezitli Belediyesi Su Dünyasına giderek, doyasıya eğlendi.

Mezitli Belediyesi Su Dünyasının Özel Konukları
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 16:29
Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi bünyesinde eğitim alan engelli gençler, Mezitli Belediyesi Su Dünyasına giderek, doyasıya eğlendi.
Aileleriyle birlikte havuzda bulunan oyun alanlarında doyasıya eğlenen, aralarında ilk kez havuza giren gençlere, havuz görevlileri yardımcı oldu. Mezitlide yaşayan tüm vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Su Dünyasından engelli kardeşlerimizin de sorunsuz bir şekilde yararlanabilmesi için gereken tedbirleri aldık. Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesinde eğitim alan kardeşlerimizi de misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onları ve ailelerini bir günlüğüne de olsa mutlu edebildiysek doğru işler yapıyoruz demektir dedi.

Engeller aştıkça yaşam kolaylaşır
Engellilerin toplumumuzun eşit bireyleri olduğu bilincini tüm topluma yaymak gerektiğini kaydeden Tarhan, Biz gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle engellilerimizin daha çok sosyal yaşamın içerisinde yar almalarını sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ancak bu toplumsal bir kabul haline gelirse bir mesafe kat etmiş oluruz. Ne kadar çok insanımızın bu konuda duyarlı olmasını sağlayabilirsek toplum olarak o kadar güzel, mutlu ve umutlu bir geleceğe doğru gideriz. Engeller aşıldıkça yaşam daha da kolaylaşır ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık