Mezitli Belediye Meclisi, Yeni Binada İlk Toplantısını Yaptı

Mezitli Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Neşet Tarhan başkanlığında, yeni hizmet binasında yapıldı.

Mezitli Belediye Meclisi, Yeni Binada İlk Toplantısını Yaptı
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 17:27
Mezitli Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Neşet Tarhan başkanlığında, yeni hizmet binasında yapıldı.
Sanayi Caddesi üzerinde faaliyete geçen yeni belediye hizmet binası içerisinde yapılan meclis salonunda, tüm ayrıntılar son sisteme göre tasarlandı. Toplam 108 kişilik sabit, ek koltuklarıyla birlikte 250 kişinin aynı anda kullanabileceği meclis salonu, engelli rampası, görüntüleme ve kayıt sistemi gibi teknik imkanlarıyla ilçeye yakışır modern bir yapıya sahip oldu.
Salonda, meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri, misafirler ve basın içinde özel bölümler bulunuyor. Salonun yanı sıra grup toplantı odalarının da yer aldığı yeni hizmet binasıyla birlikte Mezitli Belediyesi Meclisi üyeleri, Mersinde ilk kez gerçekleştirilen bir ayrıcalığa da sahip oldular.
Toplantıda konuşan Başkan Tarhan, “Çok zor bir dönemde yaptığımız özverili çalışma ile çok önemli bir mekana kavuştuk. Mersinde hiç olmayan bir şeyi de yaparak meclis üyelerimize grup toplantı salonları da yaptık. Meclis üyelerimizin görevlerini sağlıklı bir şekilde yürüteceği her ayrıntının düşünüldüğü salonda, halkımız ve ilçemiz için hayırlı kararlar almanızı diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık