Meşalenin Yeni Kıvılcımları Yanmaya Başladı

Türk Eğitim Derneğinin 10 Bin Genç Meşale Projesi kapsamında başarılarını kanıtlayan öğrenciler Ankarada bir araya geldi. Dernek bugüne kadar yaklaşık 48 bin gence eğitim imkanı sundu.

Meşalenin Yeni Kıvılcımları Yanmaya Başladı
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 12:28
Türk Eğitim Derneğinin 10 Bin Genç Meşale Projesi kapsamında başarılarını kanıtlayan öğrenciler Ankarada bir araya geldi. Dernek bugüne kadar yaklaşık 48 bin gence eğitim imkanı sundu.
Türk Eğitim Derneğinin burs projesi 10 Bin Genç Meşale, başarısını kanıtlayan yeni öğrencilerle büyümeye devam ediyor. 37 TED Okulundan 186 Tam Eğitim Burslu (TEB) öğrenci, Ankarada bir araya geldi. Yeni TEBliler, ilk olarak Türk Eğitim Derneğinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün huzuruna çıktı. Öğrenciler adına Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Genel Sekreter Banu Konuksay, duygularını “Dernek olarak varlık sebebimiz başarılı ancak maddi imkanı yetersiz çocuklarımıza destek olmak. Bugüne kadar 48 bine yakın gencimize el verdik. Onların hayatlarında bir umut, yollarında her daim destekçileri olduk. Görüyoruz ki her bir gencimiz, gösterdiğiniz yolda, fikri hür vicdanı hür, ne istediğini bilen, ahlaklı, vatan, millet, bayrak sevgisi yüreğinde ve Türk Eğitim Derneği meşalesinin ışığını daha da parlatmak için tüm gücü ile çalışmaya devam ediyor. Huzurunuzda kendisini var eden bu çocuklara teşekkür ediyorum” sözleriyle belirtti.

Cesur olun
Kendileri gibi TEBli olan ağabey ve ablaları ile buluşan öğrenciler geleceğe dair hayallerini “Geleceğe Mektuplar” adı altında da kayıt altına aldı. Uyum programında bir konuşma yapan Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, öğrencilere, “Siz bizlerin gururu Türkiyenin geleceğisiniz. Vatan, millet, bayrak aşkı ile hayallerinizin peşinden koşabilmeniz için her daim yanınızdayız. Yeter ki isteyin yeter ki duygularınız ve aklınız geleceğe hizmet etsin, yeter ki bu dünyaya bir iz bırakmak isteyin. Cesur olun, sizin gibi ne istediğini bilen gençler Türkiyeyi yukarı taşıyacak” dedi.
Türk Eğitim Derneği, burs projeleriyle bugüne kadar yaklaşık 48 bin gence eğitim imkanı sundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık