Mersinli Berberden Milli Duruş Çağrısına Tam Destek

Mersinde berber dükkanı işleten Burak Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yastık altındaki dövizlerinizi bozdurun çağrısına 200 dolar bozdurana saç sakal tıraşı bedava kampanyasıyla destek verdi. Bolat, Bizim başka gidecek ülkemiz yok, onun için sahip çıkmalıyız dedi.

Mersinli Berberden Milli Duruş Çağrısına Tam Destek
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 9:42
Mersinde berber dükkanı işleten Burak Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yastık altındaki dövizlerinizi bozdurun çağrısına 200 dolar bozdurana saç sakal tıraşı bedava kampanyasıyla destek verdi. Bolat, Bizim başka gidecek ülkemiz yok, onun için sahip çıkmalıyız dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın 100 günlük eylem planını açıkladığı programda vatandaşlara yastık altındaki altınlarınızı, eurolarınızı, dolarlarınızı bozdurun. Milli duruşa destek olun çağrısına vatandaşlardan destek geldi. Mersinde bir berber işletmesi camına astığı 200 dolar bozdurana saç-sakal tıraşı bedava, milli duruşa destek yazısı ile bu çağrıya destek verdi. Vatandaşlar ise döviz bürolarına giderek dövizlerini bozdurmaya başladı.

Dolar bozdurana ücretsiz tıraş yapıyorum
Mersinde berber dükkanı işleten Burak Bolat, Türkiyeye kur üzerinden oyunlar oynandığını belirterek, Bir vatandaş olarak üzerimize düşeni yapmamız gerektiğine inanıyorum. Altını olanın altınını bozdurması lazım. Dövizi olanın dövizini bozdurması lazım. Çünkü ülkemize oynanan kur oyunlarından sonra Cumhurbaşkanımız Erdoğan bize milli duruş çağrısında bulundu. Bende 200 dolar bozdurana saç-sakal tıraşı bedava diye bir kampanya başlatarak destek vermek istedim. Elimden şimdilik bu geldi dedi.

Gidecek başka ülkemiz yok, onun için sahip çıkmalıyız
Yaptığı kampanyaya insanların ilgisi olduğunu kaydeden Bolat, Duyarlı vatandaşlarımız oluyor. Benim bunu yaptığımı görüyorlar ve bunun için tıraşa gelenler var. Dolar bozdurup tıraşa gelenler var. Sonuçta ülkemizin üzerine bir oyun oynanıyor. Herkesin safını belli etmesi gerekiyordu, biz de safımızı belli ettik. Genel olarak milletimizden hep destek aldık. Herkes elinden gelenin fazlasını yapsın. Bizim gidecek başka ülkemiz, başka vatanımız yok, onun için vatanımıza sahip çıkmalıyız ifadelerini kullandı.

Eğer dolarım olsaydı ben de bozdururdum
Mersinde yaşayan üniversite öğrencisi Yakup Taşkın ise, Camdaki kampanyayı görünce milletimizin hala birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördüm. Burak abi de buna destek vermiş. Devletin ve milletin yanında olduğunu göstermiş. Eğer dolarım olsaydı ben de bozdururdum. Herkesin destek vereceğine inanıyorum. Ülkemize karşı uygulanan bu spekülasyonlara karşı her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bunu en iyi şekilde göstermeliyiz şeklinde konuştu.

Dolarları TLye çevirip bankaya yatırın
Mersinde bir döviz bürosunun müdürlüğünü yapan Mehmet Karaca da, son dönemlerde hareketlilik gösteren döviz kurlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemlerde Amerika ile yaşanan problemden kurlarda büyük hareketlilik olduğunu aktaran Karaca, Türk parasının bir ay içerisinde yaklaşık yüzde 13 değer kaybettiğini söyledi. Bunun önüne geçilmesi için bazı adımlar atıldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın çağrısı olduğunu vurgulayan Karaca, Çağrıdan sonra bozduranlar var. Bir nebze de olsa etken olmuştur ama Türkiyenin ekonomisini etkileyecek boyutta olmadığı kanaatindeyim. Çünkü döviz talebi özel sektör tarafından oldukça yüksek dedi.
Vatandaşlara dövizlerini bozdurmaları tavsiyesinde bulunan Karaca, şunları söyledi:
Dolar şuanda 5,25 seviyelerinde. Bu seviyelerde bozdurup, özel bankaların bazılarında yüzde 20ye kadar faizler var. Bu bankalara paralarını yatırıp bu faizleri değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Yıllık oranda dolardan daha fazla getirisinin olacağına inanıyorum.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık