Mersinde Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajları

Mersinde bazı belediye başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, yayımladıkları mesajlar ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Mersinde Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajları
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 16:46
Mersinde bazı belediye başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri, yayımladıkları mesajlar ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılını kutladı.
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan fedakar öğretmenlerimize ve geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyor, çocuklarının geleceği ve eğitimi için hiç bir özveriden kaçınmayan anne babalara da gönülden teşekkür ediyorum dedi.

Öğrencilere destek olamaya devam edeceğiz
Okullara ve eğitim-öğretim sürecine destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Pamuk, Bugüne dek ekiplerimiz eliyle 100ü aşkın okulumuzun bakım, onarım, tamirat ve tadilat, boya-badana, çevre düzenlemesi, koruma duvarı yenilemesi, temizlik ve yıkama gibi hizmetlerini yerine getirdik. Ayrıca gelen talep üzerine bazı okullarımızın bahçesine de çocuk oyun grupları ve piknik masaları yerleştirdik. Akdeniz Belediyesi olarak, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve düzenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Aydınlık bir gelecek ancak iyi bir eğitimle mümkündür
Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ise, Bugünkü eğitimin temeli, Türkiyenin yarınlarına ışık tutacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ne kadar çağdaş ve laik bir eğitim anlayışı ile geleceğe hazırlarsak, Türkiyenin geleceği o kadar aydınlık, çağdaş ve laik olacaktır. Mustafa Kemal Atatürkün eğitime önem vermesinin iki temel nedeni, eğitimin kalkınma hareketindeki yeri ve cumhuriyeti koruyacak yeni nesilleri yetiştirme gereğiydi. Atatürkün ‘Cumhurbaşkanı olmasaydım, Milli Eğitim Bakanı olmak isterdim sözü, eğitime verdiği önemi göstermesi bakımından anlamlı bir sözdür. Aydınlık bir gelecek, ancak iyi bir eğitimle mümkündür şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık