Mersinde Gübre Denetçisi Eğitimi Gerçekleştirildi

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine Gübre Denetçisi Eğitimi verildi.

Mersinde Gübre Denetçisi Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 10:54
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine Gübre Denetçisi Eğitimi verildi.
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü eğitmenleri tarafından il müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 30 personele eğitim verildi. Verilen eğitimlerin, ürünlerin üretimi, ithalatı, ihracatı ve piyasaya arzı dağıtımı aşamasında veya ürünler piyasada iken ilgili teknik düzenlemelerine uygun ve güvenli olup olmadığının gözetimi ve denetimi, bunun sonucunda alınacak önlemler ve piyasa gözetimi ve denetimi konularına ilişkin usul ve esasları belirlemek amaçlandığı belirtildi.
Ürünlerin denetimleri, ürünlerin özelliklerinin, işaretlemelerinin ve ilgili teknik düzenlemelerine uygunluğunun kontrolü amacıyla yapıldığı kaydedilen açıklamada, İlimizde faaliyet gösteren gübre dağıtıcıları ve üretici, ithalatçılarını denetleyecek ve çiftçimizin güvenli gübrelere erişimine katkı sağlayacak olan personelimizin gübre denetçisi eğitimi, bakanlığımızın Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü eğitmenleri tarafından il Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Bu çerçevede 30 personelimizin eğitime katılımı sağlandı denildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık