Mermerciler Yemekte Buluştu

Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) iş birliğiyle düzenlenen Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı katılımcıları gala yemeğinde buluştu.

Mermerciler Yemekte Buluştu
  • 26 Ekim 2018, Cuma 9:44
Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) iş birliğiyle düzenlenen Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı katılımcıları gala yemeğinde buluştu.
Dünyanın en ağır fuarı olarak bilinen Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı 4üncü kez kapılarını açtı. Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarında 60 bin ton olan 2 bin 500 blok mermer, 8 salon ve açık alandan oluşan 60 bin metrekare alanda teşhir edildi.
Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) tarafından fuar kapsamında dün gece düzenlenen yemekte bir araya gelen katılımcılar, sektörle ilgili karşılıklı istişare etme fırsatı buldu. Yemeğe Türkiyenin her bölgesinden gelen sektörün önde gelen mermer firması temsilcileri katıldı.
Yemekten önce konuşan Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) Başkanı Erol Efendioğlu, Bu yıl Bursa blok fuarının 4. sünü düzenlemiş bulunmaktayız. İlk yılımız olan 2015 yılında 50 adet ile fuarımız başladı. Bu tıl 2 bin 500 adet blok sunuyoruz. Fuarımız 4 yılda 5 kat büyüdü. Gerek katılımcısı ile gerek ziyaretçisi ile tam bir uluslararası fuar oldu. 60 bin metrekare alanda fuar düzenliyoruz. Hiç boş yerimiz kalmadı. Dünyanın ilk ve tek blok fuarı olduğu için Diyarbakırdan, Sivastan, Elazığdan, Erzurumdan, Ağrıdan, blok getiren arkadaşlarımız var. Bu fuar ilk Bursada yapıldı hala tek olarak Bursada yapılmaya devam ediyor diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık