Merkezefendide Yaz Spor Şenlikleri Başlıyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 9 Temmuzda başlayacak olan ‘Cami Çocukları Yaz Spor Şenliklerinin, Türkiyede adından söz ettirecek bir proje olduğunu söyledi.

Merkezefendide Yaz Spor Şenlikleri Başlıyor
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 16:11
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 9 Temmuzda başlayacak olan ‘Cami Çocukları Yaz Spor Şenliklerinin, Türkiyede adından söz ettirecek bir proje olduğunu söyledi.
Eğitim-öğretimin yaz tatiline girmesiyle birlikte Denizlinin Merkezefendi ilçesindeki camilerde Kuran Kursları başladı. İlçedeki camilerde kurslara katılan çocuklar için spor oyunları da hazırlandı. ‘Cami Çocukları Yaz Spor Şenlikleri adıyla gerçekleştirilecek spor oyunlarında camiler, spor faaliyetleri için kendi takımlarını çıkaracak. Çocuklar, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm koşusu ve bayrak yarışı, satranç ve dart branşlarından herhangi birine katılabilecek. Turnuvalara katılmak isteyen takımlar 6 Temmuz tarihine kadar durumunu Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ne bildirecek. 9 Temmuzda başlayacak şenlikler, Merkezefendi Belediyesi Selçukbey Spor Eğitim Merkezinde yapılırken çocukların ulaşımı ise ücretsiz servisler ile sağlanacak. Turnuva sonunda derece yapan çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.
“Türkiye genelinde adından söz ettirecek bir proje olacak”
Şenlikler hakkında bilgi veren Başkan Subaşıoğlu, “Bu yıl geçtiğimiz seneye göre işin bir ayağı daha oluştu. Bu sene iki ayak üzerinden götürüyoruz. Bir tanesi ‘Merkezefendideki çocuklar camiyle buluşuyor, her gün dondurmayla serinliyor. Bu projeyi geçen yıl test ettik. Bu yıl daha kapsamlı hale getirdik. Bu yıl bir de spor şenliklerimiz var. Selçukbey Spor Eğitim Merkezini cami çocuklarıyla ilgili yaz spor oyunları için bir merkez haline getirme konusunda bir karar aldık. Tabi bu yaz spor oyunları için biz sizlerden rica ediyoruz. Her camimiz mutlaka takım çıkarmalı. Yaz spor oyunları da inşallah Türkiye genelinde adından söz ettirecek bir proje olacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık