Merkezefendi Belediyesinden 1200 Evler Mahallesine Büyük Yatırım

Denizli Merkezefendi Belediyesi 1200 Evler Mahallesinde yaptığı yatırımlarla mahallenin çehresi değiştirdi.

Merkezefendi Belediyesinden 1200 Evler Mahallesine Büyük Yatırım
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 17:05
Denizli Merkezefendi Belediyesi 1200 Evler Mahallesinde yaptığı yatırımlarla mahallenin çehresi değiştirdi.
Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçenin 50 mahallesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların yapıldığı mahallelerden biri de 1200 Evler Mahallesi oldu. Bölgeye öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin kullanımı için Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi ve Ali Baysal Ortaokulu bahçesine halı saha kazandırılırken mahalle içerisinde oyun parkları ve dış mekan jimnastik ve spor aletleri yerleştirildi. Mahallenin üst yapısını da ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar parolası ile yenileyen Merkezefendi Belediyesi, bin metre yeni yol, 10 bin 170 metrekare parke taşı, 7 bin 20 metre bordür taşı, 46 bin 44 metrekare asfalt çalışmasıyla 1200 Evler Mahallesine toplamda 10 Milyon TLlik bir yatırım gerçekleştirdi. Yine 1 Milyon TLlik bir yatırımla geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleştirilen ve mahallenin çehresini değiştiren 850 metre uzunluğunda ‘Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu kazandırıldı.
1200 Evler Mahalle Muhtarı Hüseyin Türkmen, çalışmalardan dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğluna ve ekibine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık