Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi Ve Nikah Sarayı 1 Eylül De Açılıyor

Denizli Merkezefendi Belediyesinin ilçeye kazandırdığı vizyon projelerden biri daha olan ‘Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayında açılış için geri sayım başladı.

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi Ve Nikah Sarayı 1 Eylül De Açılıyor
  • 28 Ağustos 2018, Salı 16:01
Denizli Merkezefendi Belediyesinin ilçeye kazandırdığı vizyon projelerden biri daha olan ‘Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayında açılış için geri sayım başladı.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlunun yılbaşında, ‘2018 yılı Merkezefendi Belediyesinin vizyon projelerinin açılış yılı olacak taahhüdünde ki bir proje daha hizmete sunulacak. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesinin önemli vizyon projelerinden olan Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı için geri sayım başladı, Yenişehir Yürüyüş Yoluna konumlandırılan ve kısaca MKM adı verilen Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı, 1 Eylül Cumartesi günü saat 20.00de kapılarını açıyor.
MKMnin açılışı on binlerce Denizliliyi misafir edecek. Açılışta Denizlililer Ferhat Göçer konseriyle coşacak. Başkan Subaşıoğlu merkezinde açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:
“Gece gündüz yağmur çamur demeden 7 gün 24 saat çalışarak yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa bir zamanda ilçemize kazandırdığımız, 15 bin m2 kapalı alana sahip, yer altında 250 araçlık 3 kat otoparkı bulunan, içerisinde 5 ayrı salonu barındıran (Servergazi Salon, Alyans Nikâh Salonu, Petek Salon, Lale-Sümbül Salonları) ve 3 büyük fuaye ve sergi alanı ile kültüre, sanata, sosyal etkinliklere ve mutluluğa atılan ilk adımlara ev sahipliği yapacak. Yaklaşık 35 Milyon TLlik yatırım bedeli ile bir kuruş borçlanmadan açılışa hazır hale getirdiğimiz Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı (MKM) için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. 2014te belediyemizi kurarken Merkezefendi Daha da Güzel Olacak diyerek hep birlikte yola çıkmıştık. Ne yaptıysak siz Merkezefendili hemşehrilerimizin duası ve desteğiyle yaptık, birlikte başardık. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayımız çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimize ve ilçemize hayırlı olsun. Bu şaheser kültürün ve sanatın merkezi olacak.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık