Merkezefendi Belediyesi Asker Adaylarını Uğurladı

Denizli Merkezefendi Belediyesi, askere gidecek olan 98/4 tertip ve 373. kısa dönem asker adayları için Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde tören düzenledi.

Merkezefendi Belediyesi Asker Adaylarını Uğurladı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 15:13
Denizli Merkezefendi Belediyesi, askere gidecek olan 98/4 tertip ve 373. kısa dönem asker adayları için Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde tören düzenledi.
Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde askere gidecek olanlar için düzenlenen ‘Vatan İçin Gidin Sağ Salim Dönün uğurlama programının 3. gerçekleşti. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, asker adayları ve aileleri katıldı.
Uğurlama töreninde konuşan Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak her dönem yapmış olduğumuz güzel bir uğurlama, güzel bir birliktelik ve güzel bir istişare. Sizlerden önce de birçok kardeşimizi, birçok arkadaşımızı Merkezefendi Belediyesi olarak böyle güzel bir etkinlikle uğurladık. İnşallah sizleri de uğurlayacağız. Sizler de vatana olan borcunuzu en güzel şekilde ödeyeceksiniz. Sonra da yine Merkezefendimize, Denizlimize Allahın izniyle sağ salim aileleriniz yanına geri döneceksiniz. Merkezefendimizi, Denizlimizi gittiğimiz yerlerde, ordumuzda temsil ediyor olmak bizler için son derece önemli. Sizler giderken yalnız değilsiniz. Devletiniz sizin arkanızda, belediye olarak bizler sizin arkanızdayız. Onun için bu töreni yapıyoruz. Sizleri uğurlamaktan dolayı Merkezefendi Belediyesi olarak mutlu olduğumuzu sizlere ifade etmek istiyorum. Allah hepinize hayırlı yolculuklar versin. Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum. Katıldığınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Vatan için gidin sağ salim dönün” diyerek sonlandırdı.
MKMde gerçekleştirilen törenin son kısmında Başkan Subaşıoğlu asker adaylarına çantalarını takdim etti, onlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık