Mercan Kolejinde Aşure Etkinliği

Mercan Kolejinde Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.

Mercan Kolejinde Aşure Etkinliği
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 12:34
Mercan Kolejinde Muharrem ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe Mercan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özcan Mercan, okul yönetimi, öğretmenler , öğrenciler ve veliler de katılım sağladı.
Programda konuşma yapan Dr. Özcan Mercan, Muharrem ayının faziletine dikkat çekerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Okunan Kuran-ı Kerimden sonra Mercan Eğitim Kurumları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında Muharrem ayının öneminden, bu ayın feyzinden yararlanmak için yapılabilecek ibadet ve davranışlardan bahsetti. Mercan Eğitim Kurumlarının akademik başarı yanında milli ve manevi değerlere önem veren bir nesli önemsediklerinden ve bu gibi günlerin kardeşlik duygularını pekiştirdiğini anlattı.
Aşure ikramı ile devam eden etkinlik öğretmen, veli ve öğrencilere bağlarını güçlendirecekleri güzel bir ortam sağladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık