Mentalist Gösterisi Minik Öğrencileri Büyüledi

Mentalist Enis Talas, Bilecikte yaptığı gösteri ile minik öğrencileri büyüledi.

Mentalist Gösterisi Minik Öğrencileri Büyüledi
  • 19 Ekim 2018, Cuma 16:30
Mentalist Enis Talas, Bilecikte yaptığı gösteri ile minik öğrencileri büyüledi.
Bilecikte eğitim veren Edebali Anaokulu ve Edebali Şehir Kolejine öğrencileri bugün Enis Talasın yaptığı gösteri ile adeta kendilerinden geçtiler. Öğrencilerin ağzı açık bir şekilde izledikleri ünlü mentalist gösteri sonunda bir kaç öğrenciyi sahneye çağırarak onlarla da minik gösteri yaptı.
Çocuklara yaptığımız gösteriler hayranlıkla izlemesi bizleri mutlu ediyor
Gösteri sonunda İHA muhabirine açıklama yapan Talas, Bilecikte olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, Bilecik ilimiz küçük bir şehir. Biz bu tür etkinlikleri büyük şehirlerde yapıyoruz. Böyle iyi eğitimciler öğrencileri mutlu etmesi için ellerinden geleni yapması bizleri sevindiriyor. Çocuklara yaptığımız gösteriler hayranlıkla izlemesi bizleri mutlu ediyo dedi.
Sihir diye bir şeyin asla olmadığı, yapılan her şeyin bir gösteriden ibaret olduğu anlattı
Okulun Müdürü Saadet Güzel ise; Televizyonlardan tanıdığımız, yaptığı gösterileriyle herkesi kendisine hayran bırakan Enis Talas okulumuzda gösteri yaptı. Enis Talas ilginç ve hayretler uyandıran gösterilerini yaparken, küçük öğrencilere eğitici mesajlar da verdi. Sihir diye bir şeyin asla olmadığı, yapılan her şeyin bir gösteriden ibaret olduğu anlattı. Ayrıca vitaminlerin ne kadar faydalı olduğu, hayvanların en yakın dostumuz olduğu gibi mesajları da küçük öğrencilere vermeyi ihmal etmedi. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında da birçok ünlü gösteri sanatçısını okulda ağırlayan Edebali Eğitim Kurumları bu yıl da öğrencilere hoşça vakit geçirecekleri eğlenip, öğrenecekleri ortamlar sunmaya devam edecek dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık