Melikgazide Moral Günleri Devam Ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi bünyesinde yer alan birimlerde çalışanlara yönelik moral günlerinin devam ettiğini, bu etkinliğin bir bakıma hizmet içi eğitim semineri gibi olduğunu söyledi.

Melikgazide Moral Günleri Devam Ediyor
  • 15 Temmuz 2018, Pazar 12:08
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi bünyesinde yer alan birimlerde çalışanlara yönelik moral günlerinin devam ettiğini, bu etkinliğin bir bakıma hizmet içi eğitim semineri gibi olduğunu söyledi.
Çok amaçlı ve büyük ölçekli yatırım ve hizmetlerde emeği geçenlerin yorgunluklarını, streslerini atmalarını sağlamak için bir bakıma hizmet içi motivasyon düzenlediklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç yürüyüş sonrası önemli açıklamalar yaptı;
“Spor ve sporcunun dostu bir belediye olarak her seferinde bir başka güzelliğimizi tanıtmak için bu yürüyüşlere devam edeceğiz. Yürüyüşümüzde şehrimizin doğal güzelliklerini seyrettik. Hakikaten doğa harikası olan Bağpınardan Ağırnasa kadar Koramaz Vadisinde sabah sporumuzu gerçekleştirdik. Yoğun iş programında çalışanlara moral desteği sağlamak istedik. Doğal güzelliklerinin yerinde görülmesi ve tarihi mekanlarının tanıtılması anlamında da katkıları olan bu tür sosyal etkinlik ve aktivitelerin organizelerine devam edeceğiz. Bu amaç ile bugün tüm birim müdürleri, şeflerin ve personelin iştirak ettiği sabah sporu ve doğa yürüyüşü yaptık. Belediye çalışanları birbirini sohbet etmeleri hem de bir nebze de olsa eğlenmelerine yardımcı olmak, birbirleri ile spor karşılaşmaları yaparak stres atmalarını sağlamak amacı ile kış aylarında kapalı spor salonlarındaki etkinlikleri, yaz aylarında dağa yürüyüşleri şeklinde gerçekleştiriyoruz. Bu tür etkinlikler ile hem bireylerin daha iyi tanışması, hem birimler arasında kaynaşma hem de genel çalışma temposunu yükseltme açısından büyük faydası olmaktadır. Bu yürüyüşümüzün de 15 Temmuza denk gelmesi hassasiyeti içerisinde Cenabı Allah şehitlerimize gani gani rahmet etsin. İnşallah o kahraman askerlerimiz ve polislerimiz cennet ile müşerref olacaklar. Bizler de gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyon ile onlara hatırlamak ve rahmetle anmak istiyoruz. Bu yürüyüşümüzü o aziz şehitlerimize armağan ediyoruz ifadelerini kullandı.
Bağpınardan Ağırnasa kadar koramaz vadisinde gerçekleştiren sabah sporu ve doğa yürüyüşüne katılan belediye çalışanları, mahalle muhtarları ile sohbet eden ve onlar ile birlikte spor yapan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, çalışanların birbirleri ile olan dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin iş başarısında büyük etkisi olduğunu ve birimler arasında uyumun çalışmalara ivme kazandırdığını İnşallah bundan sonraki etkinliklerde de beraber olacağız. Katılımcılarımıza etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık