Melikgazi Belediyesi Yaz Okulları Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Melikgazi Belediyesi tarafından açılan yaz okullarından 6 bin 300 öğrenci mezun oldu. Yaz Okulu Çocuk Şenliğinde hünerlerini sergileyen çocukların performansı, alkış topladı.

Melikgazi Belediyesi Yaz Okulları Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 13:02
Melikgazi Belediyesi tarafından açılan yaz okullarından 6 bin 300 öğrenci mezun oldu. Yaz Okulu Çocuk Şenliğinde hünerlerini sergileyen çocukların performansı, alkış topladı.
Melikgazi Belediyesi tarafından 2 Temmuzda açılan yaz kursları, öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 6 bin 300 öğrencinin kayıt yaptırdığı kurslarda eğitim gören öğrenciler hünerlerini Yaz Okulu Çocuk Şenliğinde sergiledi. Öğrencilerin sergilediği gösteriler, izleyicilerden tam not aldı.
Gültepe Parkında düzenlenen şenlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından törenin açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yaşta ve her kademede ki vatandaşa hizmet etmeyi amaç ve gaye bilen belediyecilik anlayışlarının olduğunu söyledi.
Büyükkılıç, “Her yaşta ve her kademede ki kardeşlerimize hizmet etmeyi amaç ve gaye bilen bir belediyecilik anlayışı ile sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Bizim için sevgili yavrularımız, hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz ve büyüklerimiz önemlidir. Yüksekovada şehit edilen ve bir anne olan Nurcan annemiz önemli, onun kıymetli evladı bizim için çok önemli. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Onların şehit olmasıyla ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında birliğimizi, beraberliğimizi ve vatanımızı korumanın ne olduğunu, ne kadar olduğunu bir kez daha öğreniyoruz. O açıdan ailesine sabırlar diliyorum. Böyle bir günde tören yapıyoruz. Törenimizi sadeleştirdik, sadeleştirmek durumundaydık. Törenimizi Kuran-ı Kerim ile taçlandırdık. Çünkü şehitlerimiz için Kuran-ı Kerimde ‘Onlar için ölüler demeyiniz, onlar diridirler ama sizler bilmezsiniz diyen ve şehitlerimiz içinde Peygamberimizin müjdelediği ‘Keşke bir kez daha dirilsem, bir kez daha şehit olsa diye müjdelediği ve şehitlerinde bu anlayış içerisinde olduğunu sizlerle paylaşıyorum” dedi.
Kurslardan 6 bin 300 öğrencinin faydalandığını kaydeden Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak bizim bu seneki kurslarımızda 6 bin 300 tane yavrumuz bize emanet edildi. Biz bu yavrularımıza 2 Temmuzda başlayıp 2 Ağustos da sonlandırdığımız bir kurs planı düzenledik. 9 alanda ve 53 branşta 101 öğretmenimiz ile 6 bin 300 yavrumuza destek olduk ve sahip çıktık” diye konuştu.
Konuşmaların ardından öğrenciler gösterileri izlenildi. Düzenlenen şenlik, protokol üyelerinin sergiyi gezmesiyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık