Meksikada Usta Zanaatkarlardan Devasa Organik Halı

Meksikada usta zanaatkarlar ve gönüllüler ahşap ve bambu gibi çeşitli organik ürünlerle dev bir halı yapıyor.

Meksikada Usta Zanaatkarlardan Devasa Organik Halı
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 12:43
Meksikada usta zanaatkarlar ve gönüllüler ahşap ve bambu gibi çeşitli organik ürünlerle dev bir halı yapıyor.
Meksikada 300 usta zanaatkar tarafından yapımı süren organik halı çeşitli bitkiler, bambu ve ahşap gibi organik ürünlerden yapılıyor. Meksikada bulunan ekolojik park Xochitlada oluşturulan dev doğal halı yapımı görenleri şaşırtıyor. Yapımı süren bu muazzam sanat eseri, usta zanaatkarlar tarafından 40 günde tamamlanacak.

“Halı yaklaşık 2 bin 800 metrekare”
Halı üreticisi Alejandro Lıra Carmona, “Halı yaklaşık 2 bin 800 metrekarelik bir alanı kaplıyor. Meksika Vadisinden bahsettiğimiz bir halıdır. Dünyanın en büyük organik halısı 40 gün sürecek ve 300 kişinin çalışmasıyla tamamlanacak. Halı yapımı bir gelenek , üretebileceğimiz değerleri teşvik eden bir gelenek. İnsanlar arasında bulunması çok zor olan hoşgörünün bir parçası” dedi.
Halının yapıldığı parkın pazarlama müdürü Gabrıel Gutıerrez ise “Doğal malzemelerle yapılan bu halı bittiğinde organik gübre haline gelecek sonra toprağı beslemeye dönecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık