Mehmet Rıfat Börekçi İlkokulunda Yeni Kampüs Açılışı

Mehmet Rıfat Börekçi İlkokulunun yeni kampüsünün açılışını gerçekleştiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz dedi.

Mehmet Rıfat Börekçi İlkokulunda Yeni Kampüs Açılışı
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 10:02
Mehmet Rıfat Börekçi İlkokulunun yeni kampüsünün açılışını gerçekleştiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz dedi.
Mamak Kaymakamı Ziya Polat ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Mehmet Rıfat Börekçi İlkokulunun yeni kampüsünün açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, okul öğretmenleri, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Renkli anlara sahne olan açılışta miniklerin halk oyunu gösterisi büyük beğeni toplarken, mehteran takımı herkesin ilgi odağı oldu. Programın açılış konuşmasını yapan Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bir milletin yoluna ışık tutan, onu daha ileriye götüren en önemli hizmet eğitimdir. Okullar öğrenmeyi, öğrenmenin hazzını yaşamayı, araştırmayı ve bireyin kendini geliştirdikçe önüne açılan sınırsız kapıları keşfedeceği yerlerdir ifadelerini kullandı.

Eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz
Çocukların sağlıklı bir ortamda ve çevrede eğitim almaları için ilçede ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onların eğitimine katkıda bulunarak yarınlarımızı inşa ediyoruz. Bu nedenle de eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. Siz sevgili çocuklar da başta anne ve babalarınız olmak üzere eğitim noktasında fedakarlık yapanları önemsemeli ve bu fedakarlıkları unutmayarak derslerinize daha sıkı çalışmalısınız şeklinde konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından sınıfları ziyaret eden Başkan Akgül ve Kaymakam Polat, öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. İkili, öğrencilere okul ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitli hediyeler de dağıttı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık