Meclisten Vefalı Karar

Bursanın Mustafakemalpaşa Belediyesi, ağustos ayı meclis toplantısında bir vefa örneği sergiledi.

Meclisten Vefalı Karar
  • 14 Ağustos 2018, Salı 13:03
Bursanın Mustafakemalpaşa Belediyesi, ağustos ayı meclis toplantısında bir vefa örneği sergiledi.
Engelsiz Yaşam Merkezine belediye meclisi kararıyla, her daim engellilerle irtibat halinde olan ve geçen yıl hayatını kaybeden Murat Uzgurun ismi verildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Murat Uzgurun 47 yıllık ömrünü kas hastalığı sebebiyle tekerlekli sandalyeye bağlı olarak geçirmesine rağmen hayatın engelsiz yaşanabileceğini ortaya koyarak bu yolda herkese örnek olduğunu söyledi.
Meclis üyelerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurtulan, “Hayatın her alanında engellilerimizle birlikte olan bir anlayışımız var. Engelsiz Yaşam Merkezi de bu doğrultuda ilk günden beri kurs faaliyetleriyle sıcak bir aile ortamı oluşturdu. Kalplerimizdeki sevgiyi paylaşarak engellilerimizin üretebilme yeteneklerini desteklemeye devam edeceğiz. Bu güzel merkezde hep birlikte Murat kardeşimizin ideallerini yaşatacağız” dedi.
Meclisten çıkan kararın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Murat Uzgurun kardeşi Müyesser Uzgur, “Abim ömrü boyunca birçok engellinin hayatına dokunacak çabalar sarf etti. Engelsiz Yaşam Merkezinin kurulması onun hayâliydi. Onun adına çok mutluyum. Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık