Mauritius Heyeti Bursaya Hayran Kaldı

Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Mauritius Cumhuriyeti Devlet Başkanı Ameenah Gurib-Fakim, tarihî ve kültürel değerleriyle dikkat çeken Bursaya hayran kaldı.

Mauritius Heyeti Bursaya Hayran Kaldı
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 15:58
Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Mauritius Cumhuriyeti Devlet Başkanı Ameenah Gurib-Fakim, tarihî ve kültürel değerleriyle dikkat çeken Bursaya hayran kaldı.
Mauritius Cumhuriyeti Devlet Başkanı Ameenah Gurib-Fakim, Bursa gezisinde Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez, Mauritius Cumhuriyeti Devlet Başkanı Ameenah Gurib-Fakim ve beraberindeki heyeti tarihî belediye binasında ağırladı. Bursanın beklentilerinin çok üzerinde olduğunu ifade eden Ameenah Gurib-Fakim Bursadaki bu güzelliklerin bütün dünyaya tanıtılması gerektiğini söyledi. Türkiyeye tamamen turistik ziyaret için geldiklerini belirten Fakim, “Önce İstanbulu gördük, ardından Bursaya geldik. Bursayı çok beğendik. Burada çok güzel karşılandık. Çocukluğumda buraya dair duyduğum güzellikleri, bugün yaşıyorum. Türkiye ve Bursanın güzel tarihi ve kültürel değerleri dünyaya yayılsın” diye konuştu.
Konuklarına Bursayı tanıtan ve Büyükşehir Belediyesinin yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetlerini anlatan Başkanvekili Sönmez de Afrikanın birçok ülkesinden şehirlerle olduğu gibi Mauritius Cumhuriyeti ile de iyi ilişkiler kurulmasının önemini vurguladı.
Ziyaretin ardından Başkanvekili Sönmez, Mauritius Devlet Başkanı Fakime BUSMEK kursiyerlerince dokunan ipek bir tablo hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık