Matso Yüksek İstişare Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı yapıldı.

Matso Yüksek İstişare Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 13:37
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetmenliği gereği yürürlüğe giren MATSO Yüksek İstişare Kurulu toplantısı MATSO Başkanı Ahmet Boztaş başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Yüksek İstişare Kurulu ve görevleriyle ilgili bilgilendirme yaparak, kurulun ortak akılla hareket ederek, Manavgatın birçok probleminde ve çözümü konusunda öneriler üretebileceğini söyledi. Kurulun Manavgatın önemli konularıyla ilgili tavsiye kararları alarak bunu kamuoyuyla paylaşacağını kaydeden Boztaş, kurulun Manavgatta önemli bir görev üstleneceğini vurguladı.
Ardından toplantı gündem maddelerine geçildi. İlk toplantıda Manavgata Organize Sanayi Bölgesi ve Manavgat Üniversitesi kurulması ele alındı. Toplantıda Yüksek İstişare Kurulunun 3 ayda bir toplanarak gündem maddelerini görüşmesine karar verildi.
MATSO Yüksek İstişare Kurulu gelecek toplantıda tarihi kültürel ve doğal güzelliklerin ortaya çıkartılarak turizmin 12 aya yayılması konusunu gündem maddesi olarak ele alacak.

Kurul 18 kişiden oluşuyor
Başkanlığını MATSO yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaşın yürüttüğü Yüksek İstişare Kurulunun yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Akay Şenel, Mehmet Karamancı, Ali Güneş, İbrahim Ünal, İbrahim Kendiroğlu, Hayri Yüksel, Turgut Aydın, Zekai Avcı, Turgay Akar, Mustafa Yapır, Hilmi Uslu, Murat Oğuz Öncel, Ahmet Özden, Bayram Ali Yüksel, Mehmet Yılmaz, Murat Dalak, Mustafa Aydın.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık