Manisanın Yolları Büyükşehirle Düzeliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde il genelinde 3 bin 383 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisanın Yolları Büyükşehirle Düzeliyor
  • 26 Haziran 2018, Salı 16:00
Manisa Büyükşehir Belediyesi geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde il genelinde 3 bin 383 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Saruhanlıda 197 kilometrelik yol çalışması gerçekleştirirken, Gölmarmara merkeziyle Tiyenli Mahallesi arasındaki yolda da bakım ve yenileme çalışması başlattı.

Saruhanlıda 197 kilometrelik yol çalışması
Bakımsız ve kötü görünümde olan yolları yenileyerek Manisalıları modern ve konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde il genelinde 3 bin 383 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bu hizmetiyle Manisalılardan tam not alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlıda da tam 197 kilometre asfalt çalışması yaparak yollarda güveni arttırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde il genelinde tam 3 bin 383 kilometrelik asfalt çalışması yaparak önemli bir çalışmaya imza attı. Değil araçla traktörle birle ulaşımın zor olduğu yollarda asfalt çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların önemli talebine yanıt verdi. Yapılan çalışmalar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlıda da 197 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı.
Yapılan çalışmanın önemine değinen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kentin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı bir bir gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda kışın çamur deryasına dönen, yazın toz toprak içerisinde olan birçok yolda yenileme çalışması yaptık. Saruhanlı ilçemizde de vatandaşımız için sorun olan birçok yolda asfalt çalışması gerçekleştirerek vatandaşlarımızı konforlu yollarla buluşturduk. Manisalı vatandaşımızın yolu açık olsun diye hız kesmeden çalışmamıza devam edeceğiz” dedi.

Gölmarmara-Tiyenli arasında ulaşım rahatlayacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara merkeziyle Tiyenli Mahallesi arasındaki yolda bakım ve yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar, Gölmarmara halkı tarafından sevinçle karşılandı.
İl genelinde yolların güvenli ve konforlu olması için yoğun bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçe merkeziyle Tiyenli Mahallesini birbirine bağlayan yolda bakım ve yenileme çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar, Gölmarmara halkı tarafından da sevinçle karşılandı. İl genelinde yoğun bir yol çalışması yürüttüklerini belirten Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde yollarımızdaki güveni ve konforu arttırmaya yönelik çalışmalarımız sürüyor. Gölmarmara ilçemizle Tiyenli Mahallesi arasındaki yolda da yenileme çalışması başlattık. Bu yolu kullanan vatandaşlarımız kısa bir süre sonra daha güvenli ve daha konforlu bir şekilde seyahat etme imkanı bulacaklar. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık