Manisada Pttnin 178. Yılı Kutlandı

Manisada Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 178inci yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Manisada Pttnin 178. Yılı Kutlandı
  • 23 Ekim 2018, Salı 12:19
Manisada Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 178inci yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Manisada Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 178inci yılı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar Şehzadeler ilçesi Cumhuriyet Meydanındaki Milli Egemenlik anıtı düzenlenen çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından PTT Manisa Başmüdürü Bilal Özlü tarafından anıta çelenk sunuldu.
Çelenk sunumunun ardından PTT araç filosu tarafından konvoy yapıldı. Kutlamalar PTT Manisa Merkez şubesinde PTTde işlem için sıra alan 178inci müşterinin ödüllendirilmesi ile devam etti. PTT Manisa Başmüdürü Özlü, 178. numaraya sahip olan müşteri Ali Oktara çeşitli hediyeler takdim ederken günün anısına pasta kesimi yapıldı.
PTT Manisa Başmüdürü Özlü, son yıllarda posta, kargo ve bankacılık hizmetlerini çeşitlendirerek hizmet ağını genişlettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Manisada şuan 480 personelimiz ile 17 merkezde hizmet vermekteyiz. Bu merkezleri tadilat çalışmaları ile yenileme çalışmalarına başladık. Önümüzdeki dönem Manisada PTT katılım bankasını da kurma çalışmalarımız devam ediyor. Bu katılım bankası kurma çalışmalarından sonra tüm esnafımıza ödeme kaydedici cihazlar dağıtacağız. Ardından faizsiz bankacılık sistemi üzerinden esnafımızı kredilendirme çalışmalarımız başlayacak.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık