Manisa Cbüde 16. Uluslararası Geometri Sempozyumu Düzenlendi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) ev sahipliğinde, üç gün boyunca uluslararası 5 davetli konuşmacının katıldığı “16. Uluslararası Geometri Sempozyumu” gerçekleştirildi.

Manisa Cbüde 16. Uluslararası Geometri Sempozyumu Düzenlendi
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 16:41
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) ev sahipliğinde, üç gün boyunca uluslararası 5 davetli konuşmacının katıldığı “16. Uluslararası Geometri Sempozyumu” gerçekleştirildi.
MCBÜ Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde düzenlenen sempozyuma Romanyadan Prof. Dr. Adela Mihai, Almanyadan Prof. Dr. Konrad Polthier, Hindistandan Prof. Dr. Rakesh Kumar, Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan Hüseyin Uğurlu, Sakarya Üniversitesinden Prof. Dr. Mehmet Ali Güngör, Türk Dünyası Matematikçiler Birliği Onursal Başkanı Prof. Dr. Hasan Hilmi Hacısalihoğlu, Prof. Dr. Rüstem Kaya ve Prof. Dr. Osman Gürsoy katıldı. Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, sempozyumun çok başarılı ve verimli geçeceğine inandıklarını söyledi.
Kazaz, üç gün boyunca 5 davetli konuşmacı ve 3 seminer ile eş zamanlı olarak 8 farklı salonda yapılan 56 oturumda 246 sözlü sunuma yer verildiğini, toplam 254 sözlü sunum ve 21 poster sunumu yapıldığını dile getirdi. Kazaz ayrıca önümüzdeki yıl düzenlenecek olan 17. Uluslararası Geometri Sempozyumunun Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde düzenleneceğini ilan etti.
Sempozyumun Bilim Kurulunda Ukrayna Ulusal Bilimler Akademisi, ABD Michigan Devlet Üniversitesi ve Stanford Üniversitesi, Kanada Windsor Üniversitesi, Almanya Berlin Freie Üniversitesi, İtalya Bari Üniversitesi, Romanya Bükreş Üniversitesi, Bükreş İnşaat Mühendisliği Teknik Üniversitesi ve Alexandru Ioan Cuza Üniversitesi, İspanya Granada Üniversitesi, Güney Kore Sungkyunkwan Üniversitesi, Çin Fudan Üniversitesi, Hindistan Banaras Hindu Üniversitesi, Punjabi Üniversitesi ve Calcutta Üniversitesi, Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi, Suudi Arabistan King Saud Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Ege Üniversitesinin akademisyenleri yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık