Manavgat Belediyesinden 2. Özgür Plaj

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ‘Özgür Plaj projesinin ikincisini, Boğaz Otel Halk Plajında engelli vatandaşların hizmetine sundu

Manavgat Belediyesinden 2. Özgür Plaj
  • 14 Eylül 2018, Cuma 17:00
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ‘Özgür Plaj projesinin ikincisini, Boğaz Otel Halk Plajında engelli vatandaşların hizmetine sundu
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, geçtiğimiz ay Manavgat tarihinde ilk kez, engelli vatandaşların rahatlıkla denize girip, plaj hizmetlerinden faydalanabileceği Özgür Plajı, Evrenseki Halk Plajında hizmete açmıştı. Boğaz Otel Halk Plajında ikinci kez hayata geçirilen Özgür Plajda ise, engelli vatandaşlar için bir engelli rampası, yüzen şezlonglar, tekerlekli sandalyeler, soyunma kabinleri ve duşlar yer aldı. Engelli vatandaşlar, kendilerini ikinci kez, rahatlıkla denize girebilecekleri Özgür Plaj ile buluşturduğu için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözene bir kez daha teşekkür etti.

Engelli vatandaşlarımız için az bile
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Kentimizin tarihinde engelli vatandaşlarımız için ilk kez hayata geçirdiğimiz Evrensekideki Özgür Plajın hemen ardından, Boğaz Otel Halk Plajındaki Özgür Plajımızı da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ortopedik ve yürüme engelli vatandaşlarımızın fizik tedavilerinde, sırt ve bel kaslarının gelişiminde yüzmenin önemini biliyoruz. Bu konudaki eksikliğimizi gidererek, engelli vatandaşlarımızın yaz aylarında denize daha rahat ulaşmalarını sağlamak ve sağlık sorunlarının çözümüne yardımcı olmak amacıyla Özgür Plajlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Özgür Plajımızda, engelli rampası, yüzen şezlonglar, tekerlekli sandalyeler, soyunma kabinleri, duşlar da yerleştirdik. Özgür Plajlarımızı hizmete sunmaya devam edeceğiz. Manavgatımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık