Manavgat Belediyesi Personeline İş Hayatı Ve İletişim Semineri

Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinde personele yönelik eğitimler ve seminerler devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Personeline İş Hayatı Ve İletişim Semineri
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 14:30
Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinde personele yönelik eğitimler ve seminerler devam ediyor.
Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinde hizmet içi eğitim kapsamında, Manavgat Belediyesi çalışanlarına eğitim verildi. Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi Birim Sorumlusu Mine Özden tarafından, Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ve Cenaze Hizmetleri personeli olan 45 kişiye ‘iş hayatı ve iletişim semineri verildi. Seminere katılan personel, iş hayatında vatandaşlara nasıl davranmaları gerektiği, etkili iletişim konularında bilgilendirildi. Eğitimlerde eğlenceli sohbetler de gerçekleştirildi.

“Belediye çalışanları halkla iyi iletişim içinde olmalı”
Eğitim sonunda çalışanlara katılım sertifikası verildi. Hizmet içi eğitimlerinin belediyenin tüm birimlerine verileceği belirtilerek, müracaat edenlerin de aile, çocuk, kurum içi ve dışı eğitim seminerlerinden yaralanabileceği ifade edildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, özellikle belediye çalışanlarının halkla olan iletişimlerinin daha iyi olması için bu seminerleri gerekli gördüklerini ve sürdürüleceğini söyledi.

Eğitimler tüm hızıyla devam ediyor
Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinde Danışmanlık hizmetleri kapsamında Çocuk- Ergen Danışmanlığı, Psikolojik Destek Danışmanlığı, Aile Danışmanlığı, Hukuk Danışmanlığı, eğitimler kapsamında ise Anne-Baba Akademisinin yanında Anne Baba-Çocuk Etkinlikleri tam kapasite devam ediyor. Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinden yaralanmak isteyen vatandaşlar, 0242 742 60 03 numaralı telefondan ya da Yukarı Hisar Mahallesi 7135 Sok. No:1 adresinden bizzat başvuru yapabiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık