Mamakta Kurslar Yeni Döneme Hazır

Mamak Kültür Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren onlarca kurs yeni döneme hazır.

Mamakta Kurslar Yeni Döneme Hazır
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 12:36
Mamak Kültür Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren onlarca kurs yeni döneme hazır.
Mamaklılara yönelik oldukça geniş bir yelpazede hazırlanan MKM kursları 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için kayıt almaya başladı. Kurslarda yediden yetmişe bütün Mamaklıların faydalanacağı branşlarda dersler verilecek. Mamakta her evden en az bir kişiyi kültürel ve sanatsal faaliyetlerle buluşturmak için titiz bir hazırlık yaptıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 7den 70e Mamaklıların kurslarda yeteneklerini keşfedeceklerini söyledi. 2018-2019 kurs döneminin hayırlı olmasını dileyen Akgül, Mamaklıları kurslara davet etti. 21 Eylülde sona erecek başvuruların ardından 22 Eylül tarihinde konservatuar seçme sınavı yapılacak.
Eğitimler hafta sonu verilecek
Yeni dönem kayıtlarıyla birlikte Mamak Belediyesi bu yıl daha fazla Mamaklıya ulaşarak kurslarında eğitim hizmeti vermeyi amaçlıyor. Özellikle sanatsal uğraşıların profesyonel eğitimciler tarafından verildiği kurslara talep her geçen gün biraz daha artıyor. MKM, yediden yetmişe herkesin faydalandığı kursları dört ana başlık altında topluyor. Mesleki eğitim kursları, enstrüman kursları ve konservatuar gibi ana branşlara ayrılan kurslar tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor. Her sezon çok başarılı oyunlar sahneleyen konservatuarda ise Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, halk oyunları ve tiyatro kursları etkin olarak veriliyor. Öğrencilere yönelik yapılan kurslar okulların tatile girmesi nedeniyle hafta içerisinde planlayan MKM, eğitim öğretim sezonunun yeniden başlaması nedeniyle öğrencilerin daha çok ilgi gösterdiği drama, ud, keman, gitar ve tiyatro kurslarını yeni dönemde hafta sonunda verecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık