Mamak Belediyesinden Vergi Uyarısı

Emlak ve işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2018 yılına ait 2. taksiti ödeme süresi 30 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Mamak Belediyesinden Vergi Uyarısı
  • 30 Ekim 2018, Salı 10:43
Emlak ve işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2018 yılına ait 2. taksiti ödeme süresi 30 Kasım Cuma günü sona eriyor.
Mükelleflere veznelerin yanı sıra, online hizmet ve posta çeki hesabından ödeme kolaylığı sağlayan Mamak Belediyesi, yoğunluğu önlemek adına 30 Kasıma kadar Cumartesi ve Pazar günleri de vezneleri açık tutacak. Vatandaşların vergi ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda uyarıda bulunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Vatandaşlarımıza e-belediye uygulamaları, internetten vergi ödemesi, kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Yoğunluğu önlemek adına hafta sonları da veznelerimizi açık tutuyoruz” dedi.

Vergi ödemede kolaylık
Mamaklı mükellefler vergilerini Mamak Belediye Başkanlığı içinde hizmet veren vezneler ya da Mamak Kültür Merkezi, Kutludüğün, Lalahan, Mamak Yüzme Havuzu, Necip Fazıl Kültür Merkezinde bulunan veznelere ödeyebilecek. Ayrıca mükellefler, www.mamak.bel.tr adresine girerek e- belediye sisteminden vergilerini kolaylıkla yatırabildiği gibi emlak vergilerini 210374, çevre temizlik vergilerini de 526891 numaralı posta çeki hesabından ödeyebilir.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık