Mamak Belediyesi 2019 Bütçesi Meclisten Geçti

Mamak Belediyesi 2019 yılı bütçesi, belediye meclisinde kabul edildi.

Mamak Belediyesi 2019 Bütçesi Meclisten Geçti
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 10:25
Mamak Belediyesi 2019 yılı bütçesi, belediye meclisinde kabul edildi.
İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 488 milyon TL olarak meclisten geçti. Bütçenin titiz çalışmalar sonucu hazırlandığını ve gelirlerin giderleri karşıladığı bir bütçe olduğunu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Göreve geldiğimizde bütçemizin yaklaşık üç katı borcumuz vardı. Hatta Türkiye genelinde açıklanan borçlular listesinde ilk onda belediyemiz yer alıyordu. Bugün geldiğimiz noktada bütçeyi doğru kullanan ve ödemelerini gününde yapan bir belediye var. Bunun yanısıra belediye kurulduğundan bugüne yapılamayan yatırımları, projeleri, hizmetleri yapan bir belediye var” dedi.
Aynı kararlılıkla devam edeceğiz
Her zaman Mamakta iz bırakacak hizmetleri üretme gayreti içinde olduklarını kaydeden Akgül, “10 yılda Mamakın tarihinde yapılmadığı kadar örnek çalışmalara imza attık. 2019 yılında da aynı kararlılık ile ilçemiz sakinlerine hizmet etmeye devam edeceğiz. Tasarruf anlayışımızdan taviz vermeden, kaynakları doğru kullanarak ilçemize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık