Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Kılıçtan Köy Ziyareti

Muşun Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Kılıçtan Köy Ziyareti
  • 13 Ekim 2018, Cumartesi 8:48
Muşun Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Malazgirt ilçesinin en uzak köylerinden olan Kızılyusuf köyünü ziyaret eden Tahsin Kılıç, köy muhtarı ve köy halkıyla bir araya geldi. Köy ziyaretlerine önem verdiklerini vurgulayan Kılıç, “Genel Başkanımız Şemsi Bayraktarın talimatları doğrultusunda köylerimizi ziyaret ediyoruz. İlçemiz kırsalında çiftçilik ve hayvancılık durumunu değerlendirmek amacıyla başlattığımız köy gezilerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü durağımızda Süphan Dağı eteklerinde yer alan Kızılyusuf köyümüz oldu. Bu köyümüzün de nüfus, çiftçilik, besicilik ve yaşam imkanları gibi durumlarını değerlendirdik. Devletimizin çiftçilerimize uyguladığı programlar ve projeler konusunda sağlanılan imkânların değerlendirilmesi hususunda bilgiler sunduk. Köyümüzde çiftçilik yapan vatandaşlarımız mazot ve gübre desteklerinin artırılmasını istiyorlar diye konuştu.
Kızılyusuf Köyü Muhtarı Cavit Kubay ise, Başkan Kılıçın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziraat Odası Başkanımız Tahsin Kılıç, köyümüze gelerek biz çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Sıkıntılarımıza çözün bulunması için gerekli tüm çalışmayı yapacağını belirtti. Kendisine köyümde yaşayan herkes adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık