Malazgirt Belediyesinden Hummalı Çalışma

Muşun Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ile birlikte son bir yıl içerisinde önemli gelişmelerin yaşandığı ilçede adeta inşaat devrimi yaşanıyor.

Malazgirt Belediyesinden Hummalı Çalışma
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 10:48
Muşun Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ile birlikte son bir yıl içerisinde önemli gelişmelerin yaşandığı ilçede adeta inşaat devrimi yaşanıyor.
Uzun yıllar belediye hizmetlerinden nasibini alamadığı için birçok ilçeye oranla gelişemediği gözlenen Türkiyenin şanlı tarihine sahip Malazgirt ilçesi, tarihinin en verimli yıllarını yaşıyor. Malazgirt Zaferi etkinliklerine katılarak, Malazgirt halkında büyük heyecan uyandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın; ‘Malazgirt bizim ikinci Çanakkalemizdir ve bu ilçe şanına layık modern bir ilçe olmak için tüm bakanlıklara gerekli talimatları verdim demesi üzerine ilçede yaşanan değişim rüzgârları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Malazgirt Belediyesi ve İller Bankası desteği ile yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kanalizasyon ve içme suyu hattı, kent meydanı, asfaltlama, parke taşlı yol yapımı, kaldırım ve peyzaj düzenlemeleri, park yapımları, okul bahçelerinde düzenleme, sağlık ocakları, spor kompleksi, bina tadilatları, milli park alanı ve içindeki yollar gibi çok sayıda çalışma, Malazgirt Belediyesi tarafından aynı anda yürütülüyor.
Yapılan hizmetlerden çok memnun oldukları ifade eden Malazgirt halkı, her fırsatta emeği geçen yetkililere teşekkür ederken, Malazgirt Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı da, günün büyük bir kısmını çalışmaları denetleyerek geçiriyor. İnşaat alanlarını fırsat buldukça gezen Başkan Vekili Kırlı, yetkililerden bilgiler alarak, yapılan inşaat çalışmalarının bir an önce bitirilmesi talimatlarını veriyor.

“Malazgirtin her köşesinde belediye olarak çalışıyoruz”
Yapımı devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Kırlı, yatırımlarından dolayı Başkan Recep Tayyip Erdoğana, ilçeye her türlü desteği veren yetkili bakanlıklara, İller Bankası yetkililerine ve kardeş belediye Başakşehir Belediyesi Başkanı ve çalışanlarına teşekkür ederek, “İlçemizde şu an tam anlamıyla bir inşaat devrimi yaşanıyor. Yıllardır ilçenin en büyük sorunu olan altyapı ve kanalizasyon sorununu, Malazgirt Belediyemiz ile İller Bankası birlikte çözüyor. Altyapı ile kanalizasyon çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kanalizasyon hatları çalışmalarımız ile ilçemiz bir şantiye alanına dönmüş durumda. Kanalizasyon ile birlikte eskiyen asbest boruların yerine yüksek yoğunluklu polietilen boru döşeniyor. Milli park ve panorama müzesi çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Milli park içindeki yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hükümetimiz tarafından devam eden devlet yatırımlarımız var. Yeni devlet hastanemiz için çalışmalar devam ediyor. İlçemize yeni okullar yapılacak. Malazgirtin her köşesinde belediye olarak çalışıyoruz. Yeni parklar oluşturuyoruz. Yeni yollar açıyoruz. Yeni yaşam alanlarını halkımızın hizmetini sunuyoruz. Tabi ki bu çalışmalarda en büyük destekçimiz hükümetimiz. Bizlere sonsuz desteklerini veren Valimiz Aziz Yıldırım, Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek ve tüm emeği geçenlere, Malazgirt halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.
İlçe sakinleri ise, ilçede son bir yıldır her alanda çalışma yapıldığını belirterek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana çok teşekkür ediyoruz. Tarihi ilçemize sahip çıktı. Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz, gece gündüz ilçenin güzelleşmesi için çalışıyor. Kim bu tarihi ilçeye sahip çıkmışsa Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık