Malatyadan Elazığ Adayına Destek

MHP Malatya İl Başkanı Selma Çicek ve yönetimi, MHP Elazığ milletvekili adayı Oğuzhan Demire destek olmak için Elazığa gitti.

Malatyadan Elazığ Adayına Destek
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 13:52
MHP Malatya İl Başkanı Selma Çicek ve yönetimi, MHP Elazığ milletvekili adayı Oğuzhan Demire destek olmak için Elazığa gitti.
Adliye önünde bekleyen MHPli kadınlar sayımın yeniden yapıldığını ve yeni sayım soncunda Demiri milletvekili olarak Ankaraya yeniden göndereceklerine inandıklarını söyledi. MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çicek, “Haklı bir davamızda milletvekillimiz Oğuzhan Demir Beye ve Elazığ teşkilatına destek olmaya geldik. Buradan Oğuzhan Beyi Ankaraya gönderene kadar bekleyeceğiz. Sayımların tekrar gerçekleştiği şu sıralarda, inanıyoruz ki Oğuzhan Bey mutlu sona ulaşacaktır. Tüm teşkilatımızdan çevre iller ve ilçelerdeki ülküdaşlarımızdan ve asenalarımızdan ricam Elazığa destek olalım. Çığ gibi desteğimiz büyüsün. Gasp edilen oylarımız tekrar iade edilsin. Bu amaçla kadın kollarımız ile birlikte destek amaçlı buradayız” diye konuştu.
Öte yandan Elazığa destek için MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlıda adliye önünde bekleyişe başladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık