Malatya İdmanyurdu Transfere Devam Ediyor

Transfere devam eden Malatya İdmanyurdu oyuncusu Lütfü Örs ile sözleşme uzattı.

Malatya İdmanyurdu Transfere Devam Ediyor
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 12:02
Transfere devam eden Malatya İdmanyurdu oyuncusu Lütfü Örs ile sözleşme uzattı.
İmza töreninde konuşan Örs, hedefleri olan bir gençlik kulübünde yer almaktan mutlu olduğunu, sezon sonunda BAL ligi hedeflerine ulaşıp kulübüme bundan sonrası için alt yapılarda çalışmak gibi hedeflerinin olduğunu belirtti.
Öte yandan Malatya İdmanyurdu, futbola Malatya İdmanyurdu kulübünde başlayıp birçok amatör ve 3 lig takımlarında yer alan ve attığı goller ile kendinden söz ettiren Turgut Ulutaş ile de anlaşarak transfere devam etti.
İmza töreninde konuşan Ulutaş ise, “Yuvama dönmek ten çok mutluyum hedefleri olan bir yapı söz konusu bu hedeflere ulaşmak için ve futbolda finali yapmak için geldik. Umarım sezon sonu BAL Ligine çıkacağız ve yeniden 3. Lig yoluna giren ekibimize hedefine ulaştıracağız.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Gündüz de “Onursal Başkanıma ‘çok güçlü bir yapı oluşturacağız demiştik. Hamd olsun masaya oturduğumuz tüm kardeşlerim ile anlaştık sıra arkadaşlarımda. İnşallah beni ve teknik ekibimi mahcup etmezler” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık