“Mahalleler İyilikte Yarışıyor”

Türk Kızılayı Adana Şubesinin “Mahalleler İyilikte Yarışıyor” sloganıyla başlattığı kampanyaya mahalle muhtarları destek oluyor.

“Mahalleler İyilikte Yarışıyor”
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 14:19
Türk Kızılayı Adana Şubesinin “Mahalleler İyilikte Yarışıyor” sloganıyla başlattığı kampanyaya mahalle muhtarları destek oluyor.
Kızılayı Adana Şubesinin “Mahalleler İyilikte Yarışıyor” sloganıyla bir süre önce başlattığı kan bağışı kampanyası organizasyonları ile ilgili, mahalle muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi.
Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Yeşiloba Mahallesi Taziyeevinde gerçekleştirilen toplantıda, program dahilinde mahallelerde Türk Kızılayına ve kan bağışına verilecek destekler ile ihtiyaç sahiplerinin belirlenerek taleplerinin karşılanması gibi konular ele alındı.
Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ürün, Türk Kızılayının, insanlarımız için çok önemli bir yardım kuruluşu olduğunu belirterek, “Türk Kızılayı, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da yaralara merhem oluyor. Bizler de halkımıza Kızılay aracılığı ile yardım etmekten mutluluk duyuyoruz. Kan bağışı kampanyalarında tatlı bir rekabet oluştu. Mahallelerimiz, kan bağışı için adeta yarışıyor” dedi.
Kan stoklarını, ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde tutmak amacıyla başlatılan kan bağışı kampanyasının farklı mahallelerde sürdüğünü belirten Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Saygılı ise, “Mahalle muhtarlarımız, kampanyamıza, organizasyonlarıyla güç ve destek veriyorlar. Aynı zamanda, ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinde de bizlere büyük kolaylık sağlıyorlar. Kan bağışı için mahalle sakinlerini harekete geçiren muhtarlarımıza teşekkür ediyor, iş birliğimizin devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Saygılı tarafından, geçtiğimiz dönemlerde Kızılayın halka hizmet ulaştırmada en büyük destekçilerinden olan mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık