Madalyalarla Anıtkabire Ziyaret

Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şubesi, sezonda kazandıkları kupa ve madalyalar ile Ankaraya giderek Anıtkabiri ziyaret etti.

Madalyalarla Anıtkabire Ziyaret
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 14:02
Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şubesi, sezonda kazandıkları kupa ve madalyalar ile Ankaraya giderek Anıtkabiri ziyaret etti.
Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Zafer Çöptenin 29 Mayıs 2017 de göreve gelmesinin ardından sporda başarılar ardı ardına geldi. Geçtiğimiz sezon minik, midi A, midi B, genç kızlar ve küçük kızlar kategorilerinde katıldıkları turnuvalarda hazırlık maçları dahil 7 kupa sahibi olan sporcular, Anıtkabiri ziyaret etti. Anıtkabirde resmi törenin ardından ise sporcular mozoleye çiçek bıraktı. Zafer Çöpten,anı defterini de imzalamayı ihmal etmedi. Başarının sırrını anlatan Zafer Çöpten, Başarmak için başlamak lazım. Voleybol şubemiz zaten başarılıydı sadece tanıtımı eksikti. Biz, yeni yönetim olarak tanıtım yapıp marka değerimizi arttırıyoruz dedi. Çöpten Böylece daha geniş bir kitleye kendimizi anlatabildik ve gördük ki; ‘Hadi Urlada bir şey yapılsın da biz de destek verelim diyen çok insan varmış. Örneğin Ankaraya bir teşekkür gezisi düzenledik. İlçemizdeki bir özel okul, Atatürk baskılı tişörtlerimizi yaptırdı. Birçok firma bir araya gelip konaklamadan, gıda ihtiyacımıza kadar tüm ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Aslında Ankaraya biz gitmedik Urla bizi Ankaraya gönderdi demek daha doğru olur dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık