Leylanın Babası Ve Amcası İdam İstedi

Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyünde bayram günü kaybolan ve dün toprağa verilen Leylanın acısı dinmiyor. Baba Nihat Aydemir, Devlet Bahçeli idam istiyor. Destek vereceğiz Allahın izniyle. İdam istiyorum dedi.

Leylanın Babası Ve Amcası İdam İstedi
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 12:30
Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyünde bayram günü kaybolan ve dün toprağa verilen Leylanın acısı dinmiyor. Baba Nihat Aydemir, Devlet Bahçeli idam istiyor. Destek vereceğiz Allahın izniyle. İdam istiyorum dedi.
Ağrıda Ramazan Bayramının birinci günü 15 Haziranda kaybolan ve 2 gün önce köye 3 kilometre uzaklıkta dere kenarında cansız bir şekilde bulunan 3 buçuk yaşındaki Leyla dün defnedildi. Türkiyenin dört bir yanından aileye destek telefonları gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da aileyi telefonla arayarak baş sağlığında bulundu. Aileye üzüntülerini ileten Erdoğan, gerekenin yapılacağını söyledi.

Kesinlikle asılsız ihbarlara inanmasınlar
Amca Yusuf Aydemir tüm Türkiyenin Leylayı sağ salim bulmak istediğini ve son ana kadar da umutlarının olduğunu ancak Leylanın cansız bedeni ile karşılaştıklarını söyledi.
Gözaltılar hakkında herhangi bir bilgilerinin olmadığını dile getiren amca Aydemir, Zaten devlet uğraşıyor. Kim olursa olsun sonuçta bu cani bulunmayacak mı? Bulunmayacaksa demek ki çok zafiyet var. Türkiyenin dört bir yanından bize telefonlar geliyor. Türkiyeye teşekkür ederiz. Türkiyenin başı sağ olsun. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, İçişleri Bakanımız bu olayla ilgileniyorlar. Valimiz dün taziyeye geldi. Sonsuz teşekkür ediyorum. Devlet bulacak ben bulamam ki. Kesinlikle asılsız ihbarlara inanmasınlar dedi.

Bu canileri asalım herkes ayağını çocukların üzerinden çeksin
Eylül ve Leylanın öldüğünü onları geri getiremeyeceklerini kaydeden amca Aydemir, başka Leyla ve Eylüllerin ölmemesi için tüm Türkiyeye çağrı yaparak bir an önce idamın getirilmesi gerektiğini ifade etti.
Aydemir, Türkiye halkına sesleniyorum. İmzaya gidelim. Referanduma götürelim. Başka Leylalar, Eylüller ölmesin. Bunlar gitti, geri gelmez. Küçücük bedenler melek cennetteler. Keşke o bedeni görmeseydim. İdam istiyoruz. Leyla ile Eylül öldü. Başka Leyla ve Eylüller ölmesin lütfen rica ediyorum. İnşallah idam çıkar. Devlet Bahçeliye de çok teşekkür ediyorum. İdam hakkında konuştuğunu gördüm. Ona sonsuz teşekkür ediyorum. İdam istemiş. İnşallah bir an önce olur referanduma götürülmesine de gerek kalmaz. Bu canileri asalım herkes ayağını çocukların üzerinden çeksin. Bütün çocuklar özgürce yaşasın lütfen. Türkiyenin başı sağ olsun. Türkiye bizimleydi diye konuştu.

Devlet Bahçeliye destek vereceğiz idam istiyorum
Sosyal medyada dünden bu yana yanlış paylaşımların olduğunu ve o caninin henüz yakalanmadığını kaydeden baba Aydemir, Yanlış paylaşımlar yapmayalım. Henüz bir şey bulunmadı. Şu an herhangi bir gelişme yok. Varsa da bilmiyorum. Benim yeğenim üzerinden yanlış paylaşımlar yapılmış o değil. O cani çıkacak. Eylülün babası beni aradı. Cumhurbaşkanımız beni aradı. Milletvekilleri aradı. Herkese teşekkür ediyorum. Devlet Bahçeli idam istiyor. Bizde ona destek vereceğimize inanıyorum. Destek vereceğiz Allahın izniyle. İdam istiyorum şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık