Lapsekide Çavuş Ve Güreci Göletleri İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

DSİ. 25. Bölge Müdürü Doğan Kahraman, Çanakkalenin Lapseki ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden Çavuş ve Güreci Göletlerini yerinde inceledi.

Lapsekide  Çavuş Ve Güreci Göletleri İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 11:18
DSİ. 25. Bölge Müdürü Doğan Kahraman, Çanakkalenin Lapseki ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden Çavuş ve Güreci Göletlerini yerinde inceledi.
DSİ. 25. Bölge Müdürü Doğan Kahraman, Lapsekide inşaat çalışmaları devam eden Çavuş ve Güreci Göletlerini yerinde inceledi. Yapımı devam eden göletler hakkında bilgi aktaran Kahraman, Güreci göletinde gövde sıyırma kazıları tamamlanmış olup, enjeksiyon imalatlarında %50 ilerleme sağlanmıştır. Gölette depolanacak 600.000 m3 su ile 910 dekar zirai arazinin sulanması sağlanacak ve yıllık 1.649.330 TL net gelir artışı beklenmektedir. Çavuş göletindeki son durum ise gövde sıyırma kazıları ile derivasyon kondüvi kazıları tamamlanmış olup, enjeksiyon imalatlarında sona gelinmiştir. Derivasyon kondüvi betonarme imalatlarına devam edilmektedir. Fiziki gerçekleşme %8 mertebesindedir. Gölette depolanacak 490.000 m3 su ile, 920 dekar zirai arazinin sulanması sağlanacak ve yıllık 1.287.080 TL net gelir artışı sağlanacaktır dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık