Lapseki Belediyesinden Aşure Dağıtımı

Çanakkalenin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi tarafından Muharrem ayı vesilesi ile aşure dağıtımı yapıldı.

Lapseki Belediyesinden Aşure Dağıtımı
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 11:25
Çanakkalenin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi tarafından Muharrem ayı vesilesi ile aşure dağıtımı yapıldı.
Lapseki Belediyesi tarafından Muharrem ayı vesilesi ile aşure dağıtımı yapıldı. Kaymakam Tahir Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Özer, Lapseki MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Engin Gür, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte vatandaşlara aşure ikram edildi.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle ana okulu ve birinci sınıf öğrencilerine boyama kitabı hediye etti. Başkan Yılmaz, “2018- 2019 Eğitim öğretim yılı dolayısıyla her yıl olduğu gibi ilçemizdeki okullarımızı geziyoruz. Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerimize küçük birde hediyemiz var. Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri okullarımız ile ilgili belediyemiz imkanları doğrultusunda hep yaptık ve yapmaya da devem edeceğiz. Biz sadece okulların açıldığı gün değil fırsat buldukça zaman zaman okullarımızı ziyaret ediyoruz ve ihtiyaç ve taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu konuda gerçekten hassas davranıyoruz. Biz istiyoruz ki eğitime herkesin katkısı olsun sadece belediye olarak değil herkes katkıda bulunsun. Bu çocuklar bizlerin hepimizin geleceği bizim için çok önemliler. Onun için kimin üzerine ne görev düşüyorsa yerine getirmesi gerekiyor. Ben yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize en önemlisi de öğrenci velilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık