Kütahyadan Filistine Anlamlı Destek

Filistindeki yetimhanenin tefrişatının Kütahya Altın Çocuk Derneği tarafından karşılanacağı bildirildi.

Kütahyadan Filistine Anlamlı Destek
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 10:23
Filistindeki yetimhanenin tefrişatının Kütahya Altın Çocuk Derneği tarafından karşılanacağı bildirildi.
Söz konusu çalışmayla alakalı, Dernek Başkanı Mehmet Ali Koyun, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve TİKA Dışilişkiler ve Ortaklıklar Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, Ankarada istişare toplantısı düzenledi.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Erenler, Kütahya Altın Çocuk Derneğimiz, Filistinde Batı Şerianın Beytüllahim Şehrinde hizmete girecek olan 120 çocuk kapasiteli yetimhanenin tefrişatını karşılayacak. Bu konuyla ilgili TİKA Dışilişkiler ve Ortaklıklar Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Filistinli çocuklarımız için hayırlı bir işe vesile olabilmek adına yürütülen çalışma için; Başkanımız Mehmet Ali Koyuncu ve Yönetim Kurulu üyeleri Sebahattin Ceyhun ve Ahmet Cem Uykuna teşekkür ediyorum.Bizlerde Devletimizin tüm imkanları ile Ümmet bilinci içerisinde mücadele etmeye herdaim hazırız diye konuştu. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık