Kütahya Belediyesinden Örnek Hizmet

Kütahya Belediyesi arife günü 7 mezarlıkta, 5 bin adet gül ve 6 bin adet Leylandi çiçeği dağıttı.

Kütahya Belediyesinden Örnek Hizmet
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 19:53
Kütahya Belediyesi arife günü 7 mezarlıkta, 5 bin adet gül ve 6 bin adet Leylandi çiçeği dağıttı.
Sultanbağı, Evliya Çelebi, Hıdırlık, Ahi Evran, Musalla, Ahi Erbasan ve Şehir mezarlığı olmak üzere 7 mezarlıkta toplam 11 bin çiçek vatandaşların yakınlarının mezarlarına dikmeleri için dağıtıldı.
Evliya Çelebi Mezarlığında hemşehrilerine çiçek dağıtarak, yakınlarına Allahtan rahmet dileyen gül dağıtan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Arefe günü olması sebebiyle bugün mezarlıklara gelen tüm vatandaşlarımıza yakınlarının mezarlarına dikmeleri için 7 mezarlıkta, 5 bin adet gül ve 6 bin adet Leylandi çiçeği dağıttık. Geçtiğimiz Bayramda dağıtmıştık ve bu uygulamadan vatandaşlarımız çok memnun oldu. Hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerinde yakınları için dua ederken, yanlarında olduğumuzu hissettirebildiğimiz için mutlu ve huzurluyuz. Onların hayır dualarına küçükte olsa bir katkı sunalım istedik. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, ölmüşlerine Allahtan rahmet diliyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın öncelikle ilimize, ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Rabbimden niyaz ediyorum dedi. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık