Kütahya Belediyesi 64 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Kütahya Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 64 çocuğu sünnet ettirdi.

Kütahya Belediyesi 64 Çocuğu Sünnet Ettirdi
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 11:43
Kütahya Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 64 çocuğu sünnet ettirdi.
Kütahya Fuarında düzenlenen sünnet etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediyeciliğin sadece alt yapı ve üst yapı hizmetlerini yapmak olmadığını ifade etti.
Saraçoğlu, Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerin hizmetinde olacağımızı söylemiştik. Bu düsturla her zaman Halkımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Toplu sünnet törenlerimizi de biz göreve geldiğimiz 2014 yılında ilk kez başlatmıştık ve bugün çok şükür geleneksel hale getirerek 5.sini gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar 300ün üzerinde evladımızın sünnetlerini Belediye olarak gerçekleştirdik. Ben bu etkinliğimize katılan evlatlarımızın ailelerine ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu evlatlarımız geleceği parlak olsun, vatana millete hayırlı birer birey olsunlar dedi.
Konuşmaların ardından sünnet olan çocuklara, Başkan Saraçoğlu ve protokol üyelerince çeşitli hediyeler verildi.
Etkinlikte, mehter takımı gösteri yaptı.
Programa, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sünnet olan çocukların yakınları ve vatandaşlar katıldı. (EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık