Kuşakktan Yeni Ürünler

Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KUŞAKK), ürün yelpazesini geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kuşakktan Yeni Ürünler
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 15:42
Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KUŞAKK), ürün yelpazesini geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Üretim faaliyetine file, kuş baskılı bez çanta ve şal ile başlayan KUŞAKK üyesi kadınlar tarafından üretilmeye başlanan kuş baskılı kravat, runner ve kırlentler büyük beğeni aldı.
Kuşadası Belediyesinin öncülüğünde, ürettiği ürünleri pazarlama olanağına sahip olmayan kadınları bir araya getirerek istihdam olanağı oluşturmak, Kuşadasına has el sanatlarını geliştirmek ve üretilecek özgün hediyelik ürünlerle ilçenin tanıtımına katkı sağlamak hedefiyle Şubat ayında kurulan KUŞAKK, file, bez çanta ve şalın ardından üzerlerinde tarihi Kuşadası evlerinin çatılarında bulunan kuş motiflerinin yer aldığı kravat, runner ve kırlent üretimine başladı.
KUŞAKK Başkanı Şerife Atınç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Şerifoğlu, Nil Kayalı, Şebnem Turhan ve Tülay İzer, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalıyı ziyaret ederek üretimine başlanan yeni ürünleri hediye etti. Ziyarette konuşan KUŞAKK Başkanı Şerife Atınç, kuruluş ve üretim faaliyeti aşamasında kendilerine sunduğu destekten dolayı Başkan Kayalıya teşekkür etti. KUŞAKK olarak ürün çeşitliliğini arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Atınç, katıldıkları Antalya Kadın Kooperatifleri Festivali ile Efes-Selçuk Festivalinde KUŞAKK ürünlerinin büyük bir ilgi gördüğünü belirtti.
Başkan Kayalı ise, kadınların ekonomik yaşama katılımına katkı sağlayacak girişimlere destek olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek KUŞAKKa başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık