Kumlucada Özel Bireyler İçin Özel Etkinlik

Antalyanın Kumluca İlçesinde Özel bireyler için özel etkinlik düzenlendi.

Kumlucada Özel Bireyler İçin Özel Etkinlik
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 16:34
Antalyanın Kumluca İlçesinde Özel bireyler için özel etkinlik düzenlendi.
Kumluca Belediyesi, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kumluca Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen Özel Gereksinimli Bireyler Yaz Etkinlikleri Projesi düzenlendi.
Yaz Etkinlikleri kapsamında Özel Gereksinimli Bireyler için Kumluca Kalekulede açılış ve Kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, özel çocuğa sahip aileler ve gönüllü üniversite öğrencileri katıldı. Kumluca Kalekulede gerçekleştirilen etkinlikte, Kumluca Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Abdullah Kocabaşoğlu, proje hakkında ailelere ve gönüllü üniversite öğrencilerine detaylı bir şekilde bilgi verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık