Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoya Sektör Temsilcilerinden Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın açıkladığı yeni dönemin ilk kabinesinde Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilen Mehmet Ersoya turizm sektörü temsilcilerinden destek geldi.

Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoya Sektör Temsilcilerinden Destek
  • 10 Temmuz 2018, Salı 10:42
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın açıkladığı yeni dönemin ilk kabinesinde Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilen Mehmet Ersoya turizm sektörü temsilcilerinden destek geldi.
Sektör temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğanın bu tercihiyle turizm sektörüne verdiği önemi de gözler önüne serdiğini ve sektörün problemlerine hakim olan Mehmet Ersoyun kısa zamanda ciddi atılımların önünü açacağına inandıklarını ifade ettiler.
“Sektörümüz adına son derece mutluyuz”
Mehmet Ersoyun sektörün bütün bileşenlerinde faaliyet gösteren büyük bir grubun sahibi olduğunu vurgulayan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, “Dolayısıyla sektörümüz adına son derece mutluyuz. Bunu sektöre verilen değerin ve kıymetin bir göstergesi olarak da değerlendiriyorum. Mehmet Bey sektörün tüm sorunlarını biliyor. Son derece önemli katkılarının olacağını düşünüyoruz. Bunun da ilerleyen dönemlerde rakamlara ve istatistiklere yansıyacağını düşünüyorum” diye konuştu.

“Sektör sorunlarının çözümünde ciddi bir atılım yapacağını düşünüyoruz”
Uzun zamandır göreve gelecek bakanın turizm sektörünün içinde olması noktasında bir telkinleri olduğunu ifade eden Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı (AKTOB) Erken Yağcı ise “Yeni bakanımız uzun süredir turizm sektörünün içinde ve farklı alanlarda yatırımları olan biri. Dolayısıyla sektörün sorunlarını çok iyi bilen, sektörün sorunlarına hakim aynı zamanda da sektörün tüm paydaşları ile iletişimi olan biri. Siyasi irade de arkasında olursa sektörün sorunlarının çözümünde çok yakın zamanda ciddi bir atılım yapacağını düşünüyoruz. Biz sektör olarak kendisinin arkasındayız ve destekliyoruz. Yakın zamanda da kendisiyle çalışmayı umuyoruz” dedi.
Mehmet Ersoy kimdir?
1968de İstanbulda doğan Mehmet Ersoy, İstanbul Alman Lisesinin ardından, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun oldu. Turizm sektöründe 25 yılı aşkın bir geçmişe sahip Ersoy, tur şirketi ve çeşitli otellerin de sahibi. Mehmet Ersoy, 2012 yılında cruise sektörüne yatırım yaparak, Türkiyenin tek cruise gemisi işletmecisi oldu. 2017de online rezervasyon platformunu hayata geçirerek, dünyanın dört bir köşesinden 200 bine yakın tesis için rezervasyon hizmeti sağlamaya başladı. Turizm sektöründe adından söz ettiren isimler arasına yerleşen, binlerce kişiye istihdam sağlayan Ersoy, evli ve iki çocuk babası.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık