Küçükoğlu Holding Çalışanları Geleneksel Piknikte Stres Attı

Küçükoğlu Holdinge bağlı TOKSAN Otomotiv Gebze fabrikasında çalışanların katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı.

Küçükoğlu Holding Çalışanları Geleneksel Piknikte Stres Attı
  • 05 Ekim 2018, Cuma 14:20
Küçükoğlu Holdinge bağlı TOKSAN Otomotiv Gebze fabrikasında çalışanların katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı.
Sakarya Sapancada bulunan Bamboo Piknik Alanında yapılan pikniğe firmanın Genel Müdürü Erol Sarıkaya ve Gebze Fabrika Müdürü Gürkan Koyuncu da katıldı. Piknikte gün boyu çeşitli faaliyetler yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyonda halat çekme, çuvalla koşu, yumurta taşıma gibi yarışmalar, yapıldı ve müzik grupları söyledikleri şarkılarla Küçükoğlu Holding şirketlerinin çalışanlarına eğlenceli anlar yaşattı. Piknikte minikler arasında ise resim yarışması yapıldı ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.
Geleneksel hale gelen piknikte Toksan Otomotiv çalışanları huzurlu bir gün geçirip yoğun çalışma temposunun getirdiği yorgunluğu üzerlerinden atma fırsatı buldular. Piknikte halaylar çekildi ve katılanlar doyasıya eğlendi.
Genel Müdür Erol Sarıkaya, Küçükoğlu Holding kuruluşu olan Toksan Otomotiv A.Şnin Bursa ve Gebzede kurulu tesislerinde otomotiv yan sanayii alanında Türk sanayiine hizmet veren önemli bir kuruluş olduğunu söyledi. Çalışanların verimliliği ve hizmet kalitesi açısından yüksek moral ve huzurlu çalışma ortamına ihtiyaç duyulduğunu belirten Sarıkaya, çalışanlarımızı dayanışma ve kaynaşma duygularını geliştiren pikniğin yanı sıra, yıl içinde benzer faaliyetler yaptıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık