Kozuva: Hükümetimize Güvenimiz Ve Desteğimiz Tamdır

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesini kutladı.

Kozuva: Hükümetimize Güvenimiz Ve Desteğimiz Tamdır
  • 10 Temmuz 2018, Salı 17:34
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesini kutladı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törene katılan Kozuva, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineye başarılar diledi. Kozuva Milletimizin iradesiyle kabul edilen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde başlatılan yönetim sistemi Türkiyede istikrar ve güvenin daha güçlü bir şekilde devam etmesine olanak sağlayacaktır ifadelerini kaydetti.

Hükümetimize güvenimiz ve desteğimiz tamdır
Kozuva açıklamasının devamında iş dünyasından seçilen isimlerin hükümette yer almasından oldukça memnun olduklarını dile getirerek Ticaret ve sanayi odaları olarak iş dünyası kişilerinin hükümette yer almasını memnuniyetle karşılıyoruz. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ruhsar Pekcanın yeni kabinede Ticaret Bakanı olması, ticaret ve üretim alanında yer alan kadınlarımıza da güç verecektir. Ülkemizin dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmesi için hükümetimize güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan yeni hükümetimizi kutluyor, ülkemiz ve üreticilerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık