Köy Çocuklarına Bayram Tıraşı Jesti

Bitlisin Tatvan Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü berberler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde köy çocuklarının bayram tıraşını yaptı.

Köy Çocuklarına Bayram Tıraşı Jesti
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 11:44
Bitlisin Tatvan Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü berberler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde köy çocuklarının bayram tıraşını yaptı.
Tatvan ilçesinde gönüllü gençlerle birlikte sık sık etkinlikler düzenleyen Tatvan Gençlik Merkezi, bu kez ise gerçekleştirdiği örnek proje ile heyecanla Kurban Bayramını bekleyen köy çocukların yüzünü güldürdü. Gönüllü berberlerle birlikte köyleri ziyaret eden Tatvan Gençlik Merkezi üyeleri, etkinlik kapsamında daha önce kuaföre gitmemiş köy çocuklarına bayram tıraşı yaptı. İlk defa usta ellerde tıraş olma heyecanı yaşayan köy çocuklarının mutluluğu ise gözlerinden okundu. Bir bir bayram tıraşı olan çocuklar, ayaklarına kadar gelerek kendilerine ücretsiz tıraş imkanı sunan Tatvan Gençlik Merkezine teşekkürlerini ilettiler.
Köy çocuklarına yönelik gerçekleştirilen bayram tıraşı etkinliği ile ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, etkinliğin Kurban Bayramına kadar devam ettirileceğini söyledi. Kaymakam Özkan, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Tatvan Gençlik Merkezi ve gönüllü üyelerine teşekkürlerini iletti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık