Koordinasyon Kurulu 2018 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı 3. toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.

Koordinasyon Kurulu 2018 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
  • 10 Temmuz 2018, Salı 16:10
İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı 3. toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.
Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Vali İbrahim Akının yanı sıra Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Vali Yardımcısı Ercan Ateş, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, bölgesel kuruluşların temsilcileri ve yatırımcı kurum müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, Kırşehirde yürütülmekte olan 315 projenin toplam maliyetinin 2 milyar 26 milyon 346 bin lira olduğunu söyledi.

Programda yer alan 315 projeden 33ünün tamamlandığını belirten Vali Akın, “Geçmiş yıllar dahil bu projelere bugüne kadar toplam 494 milyon 78 bin lira harcama yapılmış, 2018 yılında da bu projelere toplamda 354 milyon 615 bin lira ödenek ayrılmıştır. 33 tanesi tamamlanan 315 projeden 241 proje devam etmekte, 41 adet proje de ihale aşamasındadır dedi.

Toplantı, yatırımcı kuruluş yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vermesi ve koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık