Konyaaltında Sokak Hayvanları İçin Farkındalık

Konyaaltı Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde Konyaaltı Kent Meydanında farkındalık standı açarak öğrencileri ve vatandaşları bilgilendirdi.

Konyaaltında Sokak Hayvanları İçin Farkındalık
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 16:14
Konyaaltı Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde Konyaaltı Kent Meydanında farkındalık standı açarak öğrencileri ve vatandaşları bilgilendirdi.
4 Ekim Hayvanlarını Koruma günü tüm yurtta olduğu gibi Konyaaltında da kutlandı. Konyaaltı Belediyesi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile Kent Meydanında ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte farkındalık yaratıldı. Konyaaltı Belediyesi açtığı stant ile sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalarla ilgili öğrenci ve vatandaşları bilgilendirdi. Etkinliğe katılan öğrenciler de topladıkları mamaları Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezine bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.
‘En tabi hakları; yaşama hakkı sloganıyla Konyaaltında Türkiyenin en özel merkezlerinden birini Antalyaya kazandırdıklarını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi örnek bir merkez oldu. Merkezimizde kedi ve köpeklere aşı, kısırlaştırma ve küpeleme işlemleri yapılıyor. Tedavisi yapılan sokak hayvanları sahiplendiriliyor. 4 Ekim Hayvanlarını Koruma Gününde öğrencilerimize küçük yaşta hayvan sevgisi kazandırmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendiriyoruz. Bir okulumuz sokak hayvanları için mama topladı. Böyle örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık