Konyaaltı Belediyesinden Geyikbayırına Yeni Park

Konyaaltı Belediyesi Geyikbayırı Mahallesinde 2 bin 400 metrekare alanda başlattığı park çalışmasını tamamladı.

Konyaaltı Belediyesinden Geyikbayırına Yeni Park
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 16:39
Konyaaltı Belediyesi Geyikbayırı Mahallesinde 2 bin 400 metrekare alanda başlattığı park çalışmasını tamamladı.
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, Geyikbayırı Mahallesi 3736 sokak üzerinde bulunan alanı, yeşil dokuyla donattı. 2 bin 400 metrekarelik alanda başlatılan park çalışması tamamlandı. Alan içerisinde bulunan ağaçlar korunarak doğal dokusu bozulmadan park ile bir bütüncül olarak tasarlandı. Park alanının içerisine çocuk oyun alanı ve oturma grupları yerleştirildi. Parka fonksiyonel ve estetik açıdan uygun ağaç ve çalılar dikildi. Peyzaj çalışmasının tamamlanmasıyla park halkın kullanımına açılacak.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaz aylarında Geyikbayırı Mahallesine Antalyadan yoğun bir ilginin olduğunu söyledi. Başkan Muhittin Böcek, “Geçtiğimiz günlerde başlatılan park çalışması kısa sürede tamamlandı. Çocuklarımızın yayla da doğa ile iç içe keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirebilme fırsatı bulacak. Konyaaltında yeşil alan miktarını artırabilmek adına çalışmalarımız sürecektir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık